avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Saltul cine ma poate ajuta si pe mine cu un răspuns concret?permisul mi-a fost supendat pe 90 de zile pentru viteza,permisul meu este dobândit pe teritoriul altei tari si din câte am înțeles după așteptare celor 90 de zile s-ar mai Adaugă încă 30 de zile suspendare? Eu ne având dreptul de a da redobândire ! Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:45, 28 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In astfel de cazuri permisul se restituie la sfarsitul perioadei de suspendare.
Pentru viteza nu se sustine obligatoriu testul 13/15.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori se poate da testul 13 din 15 pentru redobandire permis auto? dansy dansy as vrea sa stiu de cate ori se poate da testul 13 din 15 intrebari pentru redobandire permis auto (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile Dragos9345 Dragos9345 Am obtinut permisul de conducere in iulie iar in martie mi-a fost suspendat pentru viteza de 208km/h pe autostrada pentru o perioada de 90 de zile. Stiu ca nu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului auto dupa o perioada de suspendare de 90 de zile GEORGIANA925 GEORGIANA925 Buna ziua,as dori sa va intreb si eu pentru a optine permisu de conducere dupa o perioada de suspendare de 90 de zile mai este nevoie de a se sustine un test? (vezi toată discuția)