avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De cate ori se poate da testul 13 din 15 pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De cate ori se poate da testul 13 din 15 pentru redobandire permis auto?

as vrea sa stiu de cate ori se poate da testul 13 din 15 intrebari pentru redobandire permis auto
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:08, 1 Iulie 2013
se poate da in fiecare zi pana la sfarsitul perioadei de suspendare.
daca nu se reuseste trecere testului in periaoda de suspendare se adauga 30 de zile si nu se ma isustine testul.
daca nu va prezentati in periaoda de suspendare ptr sustinerea testului se majoreaza cu 30 de zile perioada de suspendare si vi se restituie permisul dupa trecerea celor 30+perioada de suspendare zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto Rusedumitru Rusedumitru Saltul cine ma poate ajuta si pe mine cu un răspuns concret?permisul mi-a fost supendat pe 90 de zile pentru viteza,permisul meu este dobândit pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Examen redobandire permis suspendat vivianna vivianna Buna ziua ! Am avut permisul suspendat pt 90 de zile pt vatamare corporala cu parasirea locului accidentului (si intoarcere dupa 30 de minute). Instanta a ... (vezi toată discuția)
Reexaminare adyta_ben adyta_ben testul 13 din 15 pentru redobandirea permisului auto se poate da de mai multe ori?este adevarat ca daca nu il treci se prelungeste perioada de suspendare? (vezi toată discuția)