avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru fond de rulment

Buna seara ,

Revin cu o intrebare : In Registrul pentru evidenta Fondului de Rulment , se complecteaza in functie de cum se incaseaza acest fond sau dupa nr de apartament ? Ex : prima pagina e trecut nr 1 de apartament ? Sau : prima pagina ap 26 , deoarece acest apartament a platit primul fondul de rulment ?

Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: mariamurar , utilizator 20:22, 29 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e bine ca fecare apartament sa aibe cate o pagina.
Se inregistreaza fiecare depunere si avem soldul fiecarui apartament )depunerea se face cu data si suma depusa, plus numarul chitantei)
Suma tuturo fondurilor individuale este soldul fondului de rulment al blocului.
Deci sa inteleg ,ca incep cu prima pagina cu apartamentul 1 ,si continui pana la ultimul apartament . Nu as vrea sa gresesc .

Va multumesc mult :)
eu asa lucrez de multi ani: fiecare pagina se atribuie unui apartament.
De curiozitate: cate apartamente are blocul?
62 de apartamente
E logic sa constituiti acest registru in ordinea numerica a apartamentelor pentru ca asa veti cauta.

Alte discuții în legătură

Inchiriere aurora1 aurora1 Asociatie de proprietari a inchiriat un spatiu unei firme pentru a amplasa un cabinet stradal, cca un metru patrat, spatiu e pe proprietate comuna si banii vor ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment gcprmr gcprmr Buna ziua, poate sa dispara, din contul meu, fondul de rulment depus la Asociata de prorietari? Multumesc, (vezi toată discuția)
Nelamurire achitare debit in cazul executarii silite daan08 daan08 Buna ziua, ma numesc Daniel si doresc daca imi puteti furniza un raspuns referitor la urmatoarea problema: in blocul in care locuiesc un apartament a fost ... (vezi toată discuția)