avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... documente trimise prin executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

documente trimise prin executor judecatoresc

Buna ziua.S-a facut un proiect de dezmembrare a unui imobil iar vanzatorul nu vrea sa isi ridice copia argumentand ca nu corect.S-ar putea trimite o copie prin executorul judecatoresc impreuna cu cererea de a se prezenta la OCPI pentru dezmembrare.Daca o sa ajungem in istanta,vreau sa pot dovedi ca a avut toate actele dar nu a facut nimic pentru finalizarea lor.Multumesc
Cel mai recent răspuns: characlan11 , utilizator 09:05, 30 Iulie 2017
Se poate sa trimiteti prin executor si nu numai
Daca le trimit asa prin executor,pot sa demonstrez instantei ca la baza neindeplinirii obligatiei lui de a face,a fost rea credinta?
Poate cineva sa ma ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face ? Dan Chitulescu Dan Chitulescu Buna ziua ! Am mostenit prin donatie un imobil, teren si constructie care a fost obiectul unui proces de revendicare finalizat acum 20 de ani. Donatorii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lara12 lara12 Buna ziua desi trimit banii de pensie de intretinere, ei nu sunt ridicati de la posta si imi sunt returnati. cu rea credinta, nu mi se pune la dispozitie ... (vezi toată discuția)
Plangere la ocpi sau contestatie la executare? dandanaua dandanaua Debitorul datoreaza o suma creditorului in baza unui titlu executoriu-hot.jud.De buna voie, consemneaza suma la cec printr-un executor judecatoresc.Dupa ... (vezi toată discuția)