La intoarcerea din concediu am avut surpriza sa constat ca imi lipsesc o parte din bijuteriile de aur. Cum nu era nicio dovada a vreunui furt, casa era aranjata asa cum o lasasem inainte de plecare, nu existau semne ca usa sau geamurile ar fi fost fortate, singura persoana care mai avea cheie de la apartament era soacra mea. Ii lasasem cheie deoarece pe perioada scolii ne luase, contra cost, fetita de la cursuri, desi neaga ca nu ea le-ar fi luat. Mentionez ca nu ar fi la prima abatere (ii luase si cumnatului meu din bani cu ceva timp in urma si la fel negase ca nu ea ar fi vinovata).
As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie. Daca fac langere la politie credeti ca am vreo sansa
multumesc
Buna ziua,
Aveti sanse dar ... e soacra adica e din familie1 Eu zic sa discutati ciu sotul si el sa discute cu mama lui mai ,,CLAR"!
Poate o rezolvati fara a spala rufele murdare in public.
Sotul a discutat dar a negat ca ea ar fi faptasul. Eu m-am abtinut de la a avea o discutie cu ea deoarece sunt foarte nervoasa si suparata si fiind o fire destul de impulsiva nu am vrut sa amplific conflictul. Asa cum am specificat anterior nu ar fi la prima "abatere". Faptul de a merge la politie nu ma incanta deloc dar la acest moment o vad ca pe o ultima solutie, desi sunt suta la suta convinsa ca nu mai are bijuteriile. Probabil le-a vandut sau amanetat.
Azi cand sotul meu a discutat problema cu fratele lui a aflat de la acesta ca a auzit-o pe soacra mea vorbind la telefon, nu stie cu cine, dar vorbea ceva de un imprumut de bani.
Multumesc,