avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... neplată contributii la casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

neplată contributii la casa de pensii

Buna ziua ma numesc Ciprian si vreau sa intreb ceva legat de pensia mamei mele :a lucrat la fabrica in Timisoara intre anii 1974-2004 dupa care a intrat in pensie de boală.Acum avand anii la care trebuie sa intre in pensie definitiva a descoperit la casa de pensii că intre anii 2001-2004 e suspect deoarece nu i sar fi platit contribuțiile la casa de pensii iar acum iau cerut o adeverintă de la acel angajator iar in Timisoara nu mai există nimic legat de acea firma ei mutându se la Bucuresti daca puteți sa mă sfatuiți ce ar putea sa faca in cazul care refuza eliberarea acelei adeverinte
Cel mai recent răspuns: ciprianlucaci , utilizator 21:21, 13 Noiembrie 2017
Deci tot de la Kandia?
Tot ei trebuie sa va elibereze adeverinta respectiva.
Pentru recalcularea pensiei este obligatoriu la casa de pensii depunerea adeverintelor in original sau se poate cu copii legalizate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de grupa de munca MariaPop24 MariaPop24 Buna ziua, m-am angajat de curand la o societate care a preluat arhivele unei vechi intreprinderi de plante si cereale. Desi nu mi s-a specificat la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca baby65 baby65 am lucrat la fabrica confectii si tricotaje bucuresti ( apaca) si la cooperativa arta populara covoare persane manual Mentionezi . la APACA am lucrat 1 an ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Astept opinia specialistilor ..... Sunt pensionată pt limită de vârstă în martie 2001, înainte de intrarea în vigoare a Legii 19. Am beneficiat în ... (vezi toată discuția)