avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot incheia contract de mandat ca PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot incheia contract de mandat ca PFA

Buna ziua. Am o nelamurire si anume vreau sa stiu in ce conditii pot incheia contract de mandat pentru un cod caen secundar si daca da unde se inregistreaza acest tip de contract?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: euely , utilizator 16:33, 30 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns. Codul caen secundar este Prestari servicii curatenie imobile,etc. In principiu doresc sa stiu daca este posibil in cazul in care il mandatez sa presteze un serviciu (spre exemplu operator de curatenie) ? Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision AJV AJV Imi puteti spune va rog,daca se poate incheia un contract de comision intre un SRL si o persoana fizica(nu PFA)? Daca da,ce taxe se platesc? Multumesc de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca si tipuri de acordare a salariului Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate incheia un contract individual de munca cu o firma dar in cazul salariului acesta sa se acorde in functie de veniturile firmei ... (vezi toată discuția)
Contract mandat comercial Lori47 Lori47 O societate X cu profil de activitate comert doreste sa incheie contract cu o firma Y care sa gaseasca noi clienti pentru firma X. Firma X va factura marfa ... (vezi toată discuția)