avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea hotararii judecatoresti

Buna ziua sant in divorț cu sotia nu imi permite sa imi vad copilul am dat-o in judecata cu ordonanța prezidențială și am avut câștig de cauză solutia este data in data de 20 a lunii pe data de 21 mi-am anunțat sotia despre solutie pe 22 Mi-a răspuns ca ea nu a primit nimic oficial pe 25 am fost sa imi vad copilul si nu a deschis nici la tel nu a rap am fost la poliție am făcut reclamatie pe data de 29 deschis dar după 20 de minute Mi-a cerut să plec ca e copilu agitat din cauza prezenței mele ce pateste sau se considera nerespectarea hotărârii jud?
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 20:07, 1 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Desi instanta s-a pronuntat acea sentinta va va folosi abia daupa ce o veti primi acasa motivata si o veti legaliza.
Pana atunci e bine ca in dosarul de fond sa faceti vorbire despre atitudinea sotiei si sa solicitati sa se ia act de aceasta alienare parentala la care este supus minorul.
Dacă vreau sa merg in afara orelor de program stabilite ca vreau sa fiu cat mai mult langa copil imi poate face reclamatie si sa afecteze la dosarul de fond
Ultima modificare: Duminică, 30 Iulie 2017
Alin_dany80, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va permite ea sa vedeti copilul cand aveti dreptul dar in afara acelui timp?
Va incerca sa solicite prin instanta o interdictie!
Va sfatuiesc sa solicitati in instanta de fond ce doriti si sa nu fortati.
In instanta de fond unele din cauzele divorțului sant ca nu m-a interesat ca e însărcinată și ca am parasit domiciliul cu toti banii din casă dar am o grămadă de mesaje prin care ai cer sa ma cheme si pe mine cand merge la control si banii mi-a dat ea de bunăvoie care reprezentau salariu si Mi-a cerut să plec si ea a ramas cu banii de nunta
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn avocat, vă rog nu tot acuzaţi toate mamele de "alienare parentală", v-am mai scris şi pe altă postare.
Şi dvs., ca şi membrii asociaţiei, aveţi unicul diagnostic: "alienare parentală", pentru orice situaţie.
NU cunoaştem istoricul relaţiei copil-minor, nu ştim cauzele divorţului, nu ştim de ce copilul e agitat de prezenţa tatălui, aici ar trebui lucrat, nu cunoaştem vârsta copilului - pare sugar, din descrierea manifestărilor , de către tata.
Domnule Alin, este adevărat că aţi divorţat de soţie, dar nu şi de copil, dar trebuie să conştientizaţi că nu mai sunteţi o familie unită tata-copil-mamă, vizitele dvs. la copil implica vizita la mama, ori dvs. v-aţi despărţit de rău, nu de bine. Trebuie să aveţi un comportament care să apropie copilul de dvs., în aşa fel încât copilul să dorească să petreacă timp cu dvs. şi asta nu o puteţi face cu forţa, indiferent cine vă sfătuieşte altfel.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iulie 2017
Martonze, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)