avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 15.000 lei pentru tinerii casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

15.000 lei pentru tinerii casatoriti

buna ziua, pe la sfarsitul anuli trecut, am citit o stire in care se spunea ca tinerii de pana in 35 ani, vor primi o prima de la stat in cuantum de 15.000 li, dar si pentru nasterea celui de-al treilea copil. vreau sa stiu daca s-a aprobat si daca se aplica in Romania.
multmsc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 31 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La nivel national nu exista un act normativ adoptat in acest sens.

La nivel de Bucuresti exista o hotarare a C.G.M. care prevede acordarea unui stimulent financiar in valoare de 1.500 de lei pentru tinerii proaspat casatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru casatorie 0ana 0ana Buna ziua, circula de cateva zile o informatie cum ca s-ar primi 15.000 lei pt tinerii care urmeaza sa se casatoreasca, urmeaza sa fac acest pas in viata mea ... (vezi toată discuția)
Bani casatorie 2017 Cosminitza Cosminitza Salut am si eu o intrebare .... S-a aprobat aceasta lege ? Bani pentru casatorie Cei 15.000 de lei oferiti tinerilor care se casatoresc reprezinta ... (vezi toată discuția)
15000 pentru tinerii casatoriti. Simona Georgiana Simona Georgiana buna seara, as dori sa stiu daca s-a aprobat proiectul de lege in care se spunea ca tinerillor pana in 35 ani, li se acorda o prima/ajutor din partea statului ... (vezi toată discuția)