avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Informatii program de lucru dupa intoarcerea din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Informatii program de lucru dupa intoarcerea din ccc

Bună ziua.As dori sa știu dacă mă întorc la servici după concediu de maternitate mă pot obligata lucrez 3 sau 4 schimburi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 31 Iulie 2017
1. Reluarea activitatii se va face in baza aceluiasi contract individual de munca, astfel ca durata timpului de munca si repartizarea acestuia va fi cea mentionata in c.i.m.

2. La revenirea din CCC se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor sau unilateral de catre angajator in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare funcție și salar Nyko05 Nyko05 Poate sa schimbe angajatorul funcția și salariul la întoarcerea din concediu creșterea copil? Înainte sa întru în concediu aveam funcția de secretara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o salariata care este in concediu de maternitate, ... personalRU personalRU Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, vrea sa stea in CCIc doar 2 luni si sa-si reia activitatea pentru a beneficia de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcere post natal Brojbanstefan Brojbanstefan Buna ziua am si eu o intrebare dc vreau sa ma întorc la.munca din post natal angajatorul poate sa ma mute in alta locatie (vezi toată discuția)