avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate rovigneta

Daca am trecut prin fata camerelor de la Barcanesti care sunr si pentru rovigneta si am platit rovigneta la 15 min dupa la prima statie peco care o putea emite,risc amenda de rovigneta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 31 Iulie 2017
Este evident ca dv la ora X ati fost depistat circuland fara rovinieta valabila,iar la X+10 ati achiztionat rovinieta
Nu omiteti ca CNADNR detine baza tehnica pentru verificat primirea cererilor si emiterea rovinietelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda rovigneta netu_ologu netu_ologu Am primi trei amenzi pt. lipsa rovigneta in aceeasi zi, pot contesta doua dintre ele ? (vezi toată discuția)
Amenda vinieta Amalia Dinu Amalia Dinu as dori sa stiu daca exista o modalitate sigura de verificare a datelor, avand in vedere ca am primit amenda vinineta, pe un drum pe care, cred ca nu am ... (vezi toată discuția)
Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)