avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat platesc taxe notariale la precontract cu avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat platesc taxe notariale la precontract cu avans

Buna ziua, doresc sa achizitionez un imobil in valoare de 46000 de euro cu credit ipotecar si as vrea sa stiu cat platesc taxe notariale la precontract cu avans de 5% din valoare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andra2912 , utilizator 07:23, 31 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul vc ... dayana7 dayana7 Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul VC platesc onorariul notarial ( plus intabularea) pt fiecare in parte sau doar unul singur? ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans pentru contract imobiliar Devis22 Devis22 Buna ziua! Mi-am depus actele pentru \"Prima casa\" si am gasit un apartament printr-o agentie . Totul bine si frumos pana in ziua precontractului care urma ... (vezi toată discuția)
Contract c-v schimb salvatore112 salvatore112 Buna ziua, doresc sa achizitionez un imobil in valoare de 55000 euro, in prezent detin un ap si de comun acord cu proprietarul imobilului pe care doresc sa il ... (vezi toată discuția)