avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divorț
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divorț

Sunt căsătorită cu un cetățean de origine germana iar căsătoria s - a efectuat in Germania .As dorii sa stiu dacă pot divorța in România ??Mentionez ca am făcut transcriere certificatului de căsătorie in țara .Astept un răspuns cu mulțumiri anticipate .
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 20:08, 2 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
DA daca aveti domiciliul in Romania acum!
Invocati art. 914 C.Pr.Civ.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Puteți divorța în România dacă acum aveți domiciliul în tara. Aveți nevoie de certificatul de căsătorie în original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort international Gabriela_C Gabriela_C Fiica mea s-a casatorit in urma cu 3 ani in Germania, cu un cetatean de nationalitate rusa stabilit in Germania, casatorie din care nu au rezultat copii sau ... (vezi toată discuția)
Divort crystal crystal buna ziua ma numesc alina si sunt casatorita in liban si as dori sa divortez precizez ca , casatoria nu a fost inregistrata in romania iar el nu a venit deloc ... (vezi toată discuția)
Casatoria incheiata in germania, divortul poate fi cerut in romania? mariana73 mariana73 m-am casatorit in germania, eu fiind cetatean roman iar sotul cetatean german. inca nu am transcris certificatul de casatorie in romania, intrucat nu este inca ... (vezi toată discuția)