Buna ziua.
In calitate de creditor al unei persoane fizice care printr-o sentință penală a fost obligată la plata unei sume de bani catre societatea noastra, am luat legatura cu un domn executor care a pus in executare sentinta, respectiv i se pusese poprire pe salariu persoanei fizice si in fiecare luna intra o suma de bani in contul firmei. Pana aici toate bune si frumoase. Astazi, 31 07, doamna de la financiar mi-a transmis ca nu au intrat banii de la societatea unde lucra debitoarea - am sunat la societate și mi-au spus ca i-a incetat contractul in luna mai. Am incercat sa dau de domnul executor - stupoare - a decedat la inceputul anului curent.
Am incercat sa sun la camera executorilor judecătoresti din acel judet - nu raspunde nimeni.
Care ar fi procedura ce trebuie să o urmez in vederea continuării executarii silite?
LIVIU NISTEA
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bazandu-ma pe experienta unui prieten aflat intr-o situatie similara ( decesul executorului ), celalalt asociat din biroul de executori asociati a preluat si dosarul sau. In situatia cand era singurul asociat, dosarul va fi repartizat unui alt executor, care va relua procedura de executare silita.
adrianatereza
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc mult. Acum am reusit sa vorbesc si la Camera Executorilor (cu o doamna foarte amabila si prompta) si mi s-a spus ca dosarul a fost repartizat altui executor, am primit toate informatiile necesare - nume, nr de telefon.