avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor decedat! Ce se intampla cu dosarul?
Discuție deschisă în Executare silită

Executor decedat! Ce se intampla cu dosarul?

Buna ziua.
In calitate de creditor al unei persoane fizice care printr-o sentință penală a fost obligată la plata unei sume de bani catre societatea noastra, am luat legatura cu un domn executor care a pus in executare sentinta, respectiv i se pusese poprire pe salariu persoanei fizice si in fiecare luna intra o suma de bani in contul firmei. Pana aici toate bune si frumoase. Astazi, 31 07, doamna de la financiar mi-a transmis ca nu au intrat banii de la societatea unde lucra debitoarea - am sunat la societate și mi-au spus ca i-a incetat contractul in luna mai. Am incercat sa dau de domnul executor - stupoare - a decedat la inceputul anului curent.
Am incercat sa sun la camera executorilor judecătoresti din acel judet - nu raspunde nimeni.
Care ar fi procedura ce trebuie să o urmez in vederea continuării executarii silite?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adrianatereza , utilizator 09:08, 1 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bazandu-ma pe experienta unui prieten aflat intr-o situatie similara ( decesul executorului ), celalalt asociat din biroul de executori asociati a preluat si dosarul sau. In situatia cand era singurul asociat, dosarul va fi repartizat unui alt executor, care va relua procedura de executare silita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult. Acum am reusit sa vorbesc si la Camera Executorilor (cu o doamna foarte amabila si prompta) si mi s-a spus ca dosarul a fost repartizat altui executor, am primit toate informatiile necesare - nume, nr de telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)
Cum se executa o sentinta de atragere??? MIXAM MIXAM Exista sentinta de atragere a raspunderii persoanelor responsabile promovata in temeiul art. 138 al. 1 lit a, prin care jud sindic a admis in parte actiunea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri ... Tudi192 Tudi192 Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri de munca in strainatate acum 6 ani , pe scurt ei mi-au gasit un loc de munca in uk si mi-au ... (vezi toată discuția)