avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de vizita

Daca tatăl după hotărârea de divorț nu a plătit pensia alimentară timp de un an si nici nu l-a vizitat pana in prezent mai are drept de vizită?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la vizita se pastreaza, conform hotararii judecatoresti pronuntate in acest sens.Nu se pierde prin faptul curgerii unei anumite perioade.
uteti formula cerere de abandon de familie
Il puteti executa daca are bunuri.
Stimată mămică, pe lângă plângerea de abandon, trebuie să vă luaţi măsuri de precauţie pentru posibile viitoare acuzaţii care vi se pot aduce de către tatăl minorului.
Trebuie să sesizaţi Protecţia Copilului că tatăl nu-şi onorează programul de relaţii şi că nu-şi plăteşte pensia alimentară - depuneţi la secretariatul DGASPC şi luaţi număr de înregistrare pe exemplarul dvs. La fel, trebuie să aveţi martori care au fost la dvs. când tata trebuia să fie la program şi nu a venit.
Faceţi cum vă sfătuiesc, măcar odată la 6 luni, poate, cândva, aceste scrisori vă vor fi de folos.;)
Doamna draga sunteti singura care isi face si isi stie socotelile. Ganditi-va insa bine daca pentru vreo 200 de lei merita sa deschideti un razboi.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)
Divort ela_75 ela_75 buna ziua am terminat divortul acum o saptamina custodia copilului a obtinut o tatal in hotarire instanta nu a specificat si despre dreptul meu la vizita dar ... (vezi toată discuția)