Buna ziua! Doresc sa adresez o intrebare pentru cei mai avizati decat mine. Tot analizand situatia social/economica in Romania, am ajuns la concluzia ca lipseste cu desavarsire implicarea civica in starea noastra ca si societate. Propun o asociatie/ONG care sa se ocupe de toate abuzurile statului roman in justitie. Pur si simplu o armata de avocati care sa "blocheze" intreg sistemul juridic cu procese indreptate impotriva abuzului statului Roman. O asociatie cu membri cotizanti care in principiu sa schimbe perspectiva conform careia "asta e...asa merge treaba in Romania". Zilnic ne lovim de abuzurile statului, de oameni care sunt in aparatul bugetar degeaba sau pusi acolo ca sa ne faca viata de zi cu zi cat mai grea.
Acesti oameni nu sunt de neinlocuit mai ales daca sunt pusi in fata reflectoarelor. Eu sunt chiar dispus sa ma implic sau chiar sa infiintez o astfel de asociatie insa singura mea grija este sa nu fiu luat in vizor de catre stimatii nostrii lideri si sa fiu pus sub acuzare de subminarea justitiei. Intr-un mod este instigarea populatiei la a da in judecata statul.