avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj după 6 luni de la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj după 6 luni de la angajare

Dupa perioada contractuala de 6 luni pot beneficia de ajutor de somaj?
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: szaszr , utilizator 23:12, 31 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca ati fost angajat pe o perioada determinata de 6 luni.

Daca in ultimele 24 luni cumulati 12 luni lucrate, chiar cu intreruperi, putei beneficia de indemnizatia de somaj.
Da am fost angajata 3 ani si acum cand am schimbat a fost fara intrerupere doar ca pe perioada determinata de 6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperi in cartea de munca Nelia2583 Nelia2583 afecteaza intreruperile din cartea de munca la calculul ajutorului de somaj? (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu de crestere copil catalinag catalinag Pot primi ajutor de somaj la incetarea concediului de crestere copil? Mentionez ca am primit indemnizatia de cresterea a copilului pentru ca aveam statut de ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatie de somaj infolegi infolegi In cazul in care sa zicem ai fost angajat 6 ani de zile ca si funtie publica dar la un moment dat ti-ai dat demisia. dupa perioada de preaviz te-ai angajat ... (vezi toată discuția)