Pot primi ajutor de somaj la incetarea concediului de crestere copil? Mentionez ca am primit indemnizatia de cresterea a copilului pentru ca aveam statut de student la acea data, dar si salariat pe perioada determinata.
Daca inainte de a intra in CCC ati lucrat cel putin 12 luni in baza unui contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata si acesta a incetat de drept la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat atunci veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
Am lucrat 7 ani, dar in ultimile 12 luni aveam o intrerupere, acesta fiind si motivul pentru care nu am primit indemnizatia de crestere a copilului acordat pentru persoanele incadrate in munca
1. Este posibil sa beneficiati de indemnizatie de somaj daca in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj aveti 12 luni stagiu de cotizare la somaj.
2. In cele 24 de luni nu intra perioada cat ati fost in CCC adica se numara cele 24 de luni, inapoi, incepand cu data incetarii contractului individual de munca.
3. Mergeti la Agentia de Somaj, prezentati situatia, si veti primi un raspuns autorizat daca puteti sau nu beneficia de indemnizatie de somaj ca fost salariat.
Indemnizatie copil
elea
am lucrat la o sala de jocuri intre timp sefa a bagat si pariuri sportive ,cei de la pariuri mia facut contract de 6 ore ,acum o luna jumatate sala de ... (vezi toată discuția)