avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea pentru mame cu 3,4 și 5 copii a lui Ceausescu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea pentru mame cu 3,4 și 5 copii a lui Ceausescu

Pana în anul 2000 mamele cu mai mulți copii primeau 300 de lei lunar Ce se mai știe de acea lege?A fost abrogata?Acele mame sunt acum pensionare și anii de pensie sunt mai putini pentru ca puteai sa întrerupi serviciul pana când ultimul copil avea vârstă de 7 ani timp în care nu erau plătite și nici anii adăugați ca vechime .Era fff greu sa crești 4 sau 5 copii .Asa a crescut natalitatea în acea vreme cu sacrificiul acelor mame de care nimeni nu -și mai amintește astazi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 1 August 2017
Proiect de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptat de Senat.

In prezent , se afla la Camera Deputatilor.

Vedeti si acest articol
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama eroina DrThrax2010 DrThrax2010 as dori si eu daca Mama Eroina a intrat in viguare??? (vezi toată discuția)
Legea mamelor eroine Tecar Claudia Tecar Claudia Este legea adoptată ?Ce am de făcut (pașii de urmat-am 4 copii)? (vezi toată discuția)