avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... bătaie în trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

bătaie în trafic

aseară am avut parte de o scenă demnă de jocurile video. după ce am fost nevoit să opresc brusc la o trecere de pietoni pentru că o doamnă se angajaze grăbit în trecere, un tip a oprrit milimetric în spatele meu. m-a depășit și pe urmă s-a oprit brusc în fața mea, dar am frânat din timp și am evitat coliziunea. imediat a coborât de la el din mașină și a venit să mă pocnească, cum făcea când se juca gta. am înregistrare video de la un alt participant la trafic care venea din sensul opus, am fost la poliție și am depus reclamație și acum sunt la iml. mă interesează să știu dacă am posibilitatea să-l dau în judecată pe individ. mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mă interesează să știu dacă am posibilitatea să-l dau în judecată pe individ. mulțumesc!

Inteleg ca ati depus plangere penala, este suficient. Scoateti certificatul IML si il depuneti la dosar. In functie de zilele de ingrijiri medicale se va face si incadrarea faptei. In procesul penal, va puteti constituiti parte civila pana la inceperea cercetarii judecatoresti si puteti sa solicitati daune materiale si morale. Sa strangeti toate facturile/chitantele cu toate cheltuielile prilejuite cu acest eveniment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcat cu masina intentionat pe trecerea de pietoni si fuga de la locul faptei mihutr mihutr Buna ziua, Astazi cand am traversat Bulevardul Lacul Tei pe trecerea de pietoni am fost jignit care de un conducator auto care nu vazuse trecerea de ... (vezi toată discuția)
Pieton accidentat Claudiu09 Claudiu09 Am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni, afara ploua si becurile erau stinse pe strazi, pietonul este de etnie rroma si s-a lovit putin la cap, a fost ... (vezi toată discuția)
Accident auto - cercetare penala, urgentare marllo60 marllo60 In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra ... (vezi toată discuția)