avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt speriata, terorizata si amenintata cu moartea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt speriata, terorizata si amenintata cu moartea atat eu cat si familia mea

Buna ziua sunt o mama ingrijorata , de doua zile primesc amenintari cu moartea si sunt terorizata psihic atat eu cat si sotul meu , de vina este un membru al unui clan mafiot care sa legat de noi pur si simplu fara motiv .Sotul lucrand la o firma de taxi au facut rost de nr lui de telefon si au inceput cu amenintari de genul "te omor ma ","te calc in picioare" " nu te halesc "astea sunt o parte din cuvinte si nu mai conteneste cu telefoane non stop si cu mesaje amenintatoare la adresa noastra .Datimi un sfat pana nu este prea tarziu , tinand cont ca clanul respectiv are la activ crime trafic de arme si tot portofoliu lumii infractionale .
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns intradevar nu sa intamplat nimic infractional inte sotul meu si clanul lor si o sa va urmam sfatul o sa facem plangere la politie si luam si legatura si cu cei de la omucideri dupa spusele lor acel clan este cunoscut in sectia omucideri .o zi buna si inca o data multumim
Inregistrati convorbirile telefonice si prezentati-le ca probe atunci cand depuneti plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti sa ma sfatuiti, va rog frumos, cum ar trebui sa procedez ca sa scap de amenintarile fostului prieten? mademoiselle_christynne mademoiselle_christynne Salutari tuturor! Incep prin a va prezenta problema mea, in speranta ca ma veti putea sfatui in a-mi rezolva problema urmatoare: sunt amenintata de fostul ... (vezi toată discuția)
Dak se joaca cu nervii mei ContSters75649 ContSters75649 m a dat o prietena la parchet pt ca o amenint la telefon , si a retras plangerea, dupa care acum ma suna ea pe mine si ma face de cacao si in plus mai pune si ... (vezi toată discuția)
Incident violent in tren cu un individ agresiv, ce e de facut ... Marian Grivita Marian Grivita Incident violent in tren cu un individ agresiv, ce e de facut ? Salut, in urma cu o saptamana am avut un incident in tren cu un individ care parea beat sau ... (vezi toată discuția)