avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... test psihologic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

test psihologic

Buna ziua,

Daca am sustinut testarea psihologica in octombrie 2016 pentru agent politie, este valabil in august 2017 la penitenciar pentru agent?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 2 August 2017
Nu este valabila, sunt doua ministere diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen psihologic Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile ma puteti ajuta? vreau si eu un model de test psihologic pt atmitere la politie.ude pot sa gasesc?#-o:-/:-/ (vezi toată discuția)
Contestare aviz psihologic andr3ivineticu andr3ivineticu Bună ziua, am o problema legata de testarea psihologică pentru Școala de agenți de politie, am vrut să dau in acest an dar am fost declarat inapt și ... (vezi toată discuția)
Contestatie test psihologic assportiva assportiva Buna ziua! As dori cateva lamuriri cu privire la contestatiile care se fac in urma rezultatului nefavorabil la testul psihologic. Privind testarea psihologica ... (vezi toată discuția)