avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut si pasaport expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut si pasaport expirat

Baiatul meu in varsta de 17 ani si-a pierdut buletinul iar pasaportul este expirat din martie anul acesta.Vrem sa mergem in Romania din Anglia.Este posibil cu pasaportul expirat???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 2 August 2017
Cu ce calatoriti ?
In avion nu va urcati cu pasaportul expirat, iar cu masina, proprie daca veniti, nu o sa va intoarca de la granita, o sa va lase sa intrati dupa ce va verifica.
Corect e sa luati un titlu de calatorie de la ambasada/consulat.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat, buletin pierdut kissbogi kissbogi Buna ziua. Locuiesc in strainatate si poimaine ar trebui sa merg acasa in Romania cu masina, dar azi dimineata am observat ca nu gasesc buletinul. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Plecare in romania cu buletinul expirat Leonte Laura Leonte Laura Buna ,puteți să mă ajutați și pe mine vreau sa plec în Romania dar am buletinul expirat îmi pot face bilet de avion așa? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)