avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Achizitie autoturisn
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Achizitie autoturisn

Buna ziua am cumparat o masina de la o firma am facut contract de vanzare cumparare cu promisiunea ca imi va da fiscalul intr o saptamana nici pana acum nu am primit fiscalul si nu o pot inscrie cum procedez?
Cel mai recent răspuns: danoasa , utilizator 11:19, 2 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut netranscris pe numele noului proprietar Katalin Patai Katalin Patai Buna ziua, Am vandut un autoturism cu cativa ani in urma pe promisiunea ca va fi transcrisa in termenul legal. Am facut doar acte de mana cu cumparatorul, ... (vezi toată discuția)
Masina cu taxa recuperata vanduta si revanduta Hevesiiosif Hevesiiosif Buna seara. Anul trecut in septembrie am gasit un anunt pe net cu o masina care-mi placea,in anunt scria ca actele sunt in regula si valabile. Am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Nu îmi eliberează fiscalul Moldoo Moldoo Buna ziua, am achiziționat o mașina pe data de 08.11.2017 din București, și de la data aceea nu vrea sa îmi elibereze fiscalul mașinii, țin sa precizez ... (vezi toată discuția)