avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cinci semnatari - raspundere inexistenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cinci semnatari - raspundere inexistenta

Buna ziua,

in urma unei polemici avute, doresc sa intreb daca exista o asemenea lege potrivit careia daca un document este semnat de minim cinci persoane, o eventuala raspundere civila, finaciara, nu se rasfrange asupra semnatarilor (doar pe baza faptului ca sunt minim cinci).

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Respsonabilitate fila cec raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt asociat cu 35 % si administrator intr-o societate. Atat eu, cat si asociatul meu am semnat pentru directorul general o procura notariala care ... (vezi toată discuția)
Fila cec ankalaura85 ankalaura85 Ce se intampla daca o societate nu isi achita datoriile catre o alta societate careia i-a dat o fila cec ca si garantie?in cazul asta are de suferit si ... (vezi toată discuția)
Gestiunea stef1234 stef1234 Buna ziua, am lucrat la o firma unde am fost angajat in functia de director de vanzari. Dupa o perioada de 3 ani am fost disponibilizat din fumctie fara o ... (vezi toată discuția)