avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre salariu

Buna ziua ma numesc CHIABURU Paula, sunt asistent social la Primaria Scinteiesti, de anul trecut am terminat facultatea in domeniu cu licenta luata insa nu mi s a adaugat nimic la salariu este ok si nici cei 25% care s-au acordat conform unei ordonante dar nu stiu nr. Se mai poate facec ceva daca nu e ok cum a procedat angajatorul? :justcuz::frantic:

Alte discuții în legătură

Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)
Dupa 7 ani de experienta imi spun ca nu mai pot fii asistent social ContSters100836 ContSters100836 Lucrez ca asistent social principal de 7 ani in domeniul Protectiei Copilului. Am absolvit Scoala Postliceala de Asistenta Sociala din Bucuresti (licenta pe ... (vezi toată discuția)
Salariu studii superioare kitty24 kitty24 Buna ziua, Am o intrebare: in cazul in care am terminat facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, 4 ani si Master tot in domeniu, insa in prezent lucrez ... (vezi toată discuția)