avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere rol fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere rol fiscal

Daca ma poate ajuta cineva, care sunt pasii de urmat pentru deschiderea unui rol fiscal pentru o casa nou construita?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 18:28, 29 Septembrie 2009
mergeti la administratia financiara cu actele de proprietate si schita casei...sa nu uitatii banii...succes!
Deschidere/rectificare rol fiscal persoane fizice pentru clãdiri/terenuri
declaraţia de impunere - 2 exemplare -
Act proprietate copie - 1 exemplar
contract vânzare-cumpãrare; contract donaţie; certificat moştenitor; contract de partaj; autorizaţie de construcţie + proces-verbal de recepţie + fişã de calcul; ordin prefect; titlu de proprietate; sentinţa judecãtoreascã definitivã; act adjudecare emis de executorul judecãtoresc sau executorul bancar.
Schiţa (fişa bunului imobil din dosar cadastral) copie - 1 exemplar.
Taxã timbru
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2009
ContSters87904, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere rol fiscal dani1971 dani1971 Am inceput constructia unei case pe care nu am reusit sa o termin. Am amenajat doua camere in care m-am mutat. Este obligatorie in acest caz deschiderea ... (vezi toată discuția)
Deschidere rol fiscal dupa cumpararea unui teren Alex_8 Alex_8 Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu pentru sediu firma emina28 emina28 Buna ziua, As vrea sa stiu ce documente am nevoie pentru a face sediul social al unei firme intro casa care e construita dar e in curs de intabulare? (vezi toată discuția)