avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Deschidere rol fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Deschidere rol fiscal

Am inceput constructia unei case pe care nu am reusit sa o termin. Am amenajat doua camere in care m-am mutat. Este obligatorie in acest caz deschiderea rolului fiscal?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:51, 24 Noiembrie 2010
Deschidere/rectificare rol fiscal persoane fizice pentru clădiri/terenuri
declaraţia de impunere (model 2006 ITL-001; ITL-003) - 2 exemplare
Act proprietate copie - 1 exemplar
contract vânzare-cumpărare;
contract donaţie;
certificat moştenitor;
contract de partaj;
autorizaţie de construcţie + proces-verbal de recepţie + fişă de calcul;
ordin prefect;
titlu de proprietate;
sentinţa judecătorească definitivă;
act adjudecare emis de executorul judecătoresc sau executorul bancar.
Schiţa (fişa bunului imobil din dosar cadastral) copie - 1 exemplar.
Taxă timbru
Daca nu aveti proces verbal de receptie la casa si fisa de calcul a valorii imobilului (si nu cred ca le aveti, din moment ce spuneti ca nu ati reusit s-o terminati), veti deschide rol doar pentru terenul aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere rol fiscal Deltaco2009 Deltaco2009 Daca ma poate ajuta cineva, care sunt pasii de urmat pentru deschiderea unui rol fiscal pentru o casa nou construita? (vezi toată discuția)
Deschidere rol fiscal dupa cumpararea unui teren Alex_8 Alex_8 Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de ... (vezi toată discuția)
Intabulare raduch67 raduch67 Am executat o amenajare spatiu de locuit in podul existent al casei mele, dimensiunile imobilului ramanand aceleasi.Ce trebuie sa fac pentru intabulare? (vezi toată discuția)