avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legea vaccinarii obligatorii. Cum ne aparam de ea?
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legea vaccinarii obligatorii. Cum ne aparam de ea?

Acum, cand legea vaccinarii obligatorii are o forma finala, as dori sa stiu in ce masura poate fi combatuta pe cale juridica. Cum isi pot apara parintii drepturile de pacienti, respectiv de reprezentanti legali pentru copii fara sa fie penalizati cu amenzi sau alte masuri mai grave in cazul refuzului vaccinarii? Astept cu interes raspunsurile dvs si va multumesc anticipat!

Daca este permis, iata un link pentru aceasta lege, zic eu neconstitutionala: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Corina1982 , utilizator 21:43, 4 August 2017
Nu este vaccinarea obligatorie , ci informarea cu privire la vaccinare
Cum nu este obligatorie, daca legea specifica de amenzi usturatoare pentru parintii care dupa informare refuza in continuare sa isi vaccineze copiii? Informarea este de forma pentru ca reprezinta o modalitate de convingere a parintilor ca trebuie sa isi vaccineze copiii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea - obligativitate sau abuz? ramonas1000 ramonas1000 Vaccinarea obligatorie este legala? Stiu ca medicii de familie au obligatia sa vaccineze copiii conform schemei de vaccinuri, dar sunt vaccinarile ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea fortata este legala? Pinkmammy Pinkmammy Se aud atatea despre vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine. Este legala vaccinarea fortata cu un vaccin netestat suficient pe termen lung? Cum ne ... (vezi toată discuția)