avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietate

Buna doresc sa stiu cum se poate obtine titlu de propietate ptr o casa cu gradina cumparata in 1995 de parintii mei cu contract vinzare - cumparare de mina. Fostii propietari nu mai traiesc doar fii dânsilor, Contractul este pe numele parintilor mei dar eu doresc sa fac toate documentele pe numele meu. Cum se poate proceda? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:04, 7 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu mostenitorii fostilor vanzatori. Trebue dezbatutra mostenirea dupa parintii lor si ulterior, refacut acel contract de vanzare cumparare.
Sau...luati legatura cu un avocat si perfectati vanzarea pe cale judecatoreasca.
acest răspuns util
Va recomand sa faceti totul la notar, e mai rapid, mult mai rapid. Intai discutati cu mostenitorii.
Mostenirea pentru patrimoniul fostilor propietari s a dezbatut , dar aceasta casa plus terenul aferent nu au mai inclus o. Deci nici macar nu apare in documentele dânsilor prin care urmasii lor au mostenit ce le au lasat. Multumesc pentru raspuns.
Daca mergem la notar ce acte, documente trebuie sa prezentam? Si care ar fi procedura ? Multumesc pentru raspuns.
acest răspuns util
mikaela_153 a scris:

Mostenirea pentru patrimoniul fostilor propietari s a dezbatut , dar aceasta casa plus terenul aferent nu au mai inclus o. Deci nici macar nu apare in documentele dânsilor prin care urmasii lor au mostenit ce le au lasat. Multumesc pentru raspuns.

Trebuie sa meraga la acelasi notariat unde au dezbatut succesiunea si sa solicite un supliment la certificatul de mostenitor.
Se va suplimenta masa succesorala dupa defuncti cu acele imobile, care nu au fost mentionate.
Ulterior, puteti incheia vanzarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate provizorie petreica petreica buna seara va rog sami dati un raspuns in 1995 frati mei au renutat la casa in favoare mea la notar actele casei nu le mai am cu certificatul de ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cerb cerb Parintii mei sunt propietari a unui apartament in care locuiesc. In actul de propietate suntem inscrisi si noi ,cei doi copii ,ca locatari .Apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)