avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pact comisoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pact comisoriu

as vrea sa stiu daca am intr-un contract de inchiriere prevazuta o clauza de operare a unui pact comisoriu de grad IV, mai trebuie sa trimit notificare chiriasului sau pot direct sa-l dau in judecata ptr neplata chiriei ?
multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: uncetatean , utilizator 11:47, 17 Octombrie 2022
Pactul comisoriu de grad 4 exclude inclusiv instanta.

Cum suna mai exact aceasta clauza contractuală? Spre a va da un raspuns mai precis.

Av.Gabriela Gerber
De principiu,pactul comisoriu de grad IV exclude chair si notificarea,opreaeza de plin drept, la indeplinirea conditiei la care se refera.
Mai este pact comisoriu grad IV sau doar pact comisoriu? Dacă este doar pact comisoriu rămâne valabil ce era în pact comisoriu grad IV?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pactul comisoriu roxana_cehan roxana_cehan Potrivit noului Cod Civil, pactele comisorii mai pot fi de patru feluri? (vezi toată discuția)
Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Pactul comisoriu de grad iv - decizie iccj - ril? Cabinet avocat Ilie DUMITRU Cabinet avocat Ilie DUMITRU Am si eu o rugaminte si multumesc anticipat colegilor pt ajutor... Stiu ca exista o decizie a Curtii Supreme prin care s-a decis ca si in cazul in care ... (vezi toată discuția)