avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inaltare gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inaltare gard

Buna ziua!

Ca sa inalt un gard dintr mine si vecin, imi trebuie aprobarea acestuia?
Cel mai recent răspuns: Angelsy , utilizator 09:30, 4 August 2017
Raspunsul este conditionat de mai multi factori
Intentionati sa executati gard cu fundatie,stalpi,tronsoane betonate?
Intentionati sa executati gardul nou cu aceleasi caracteristici tehnice si din acelasi material ca acela pe care il dezafectati ?
Daca intentionati sa executati gardul nou identic cu cel pe care il dezafectati,nu este necesara autorizatie de constructie
Daca intentionati sa realizati gard nou ,mai inalt,cu stalpi care necesita fundatie,din tronsoane de gard ,cu alte caracteristici tehnice diferite fata de gardul vechi -este necesara autorizatie de constructie
Multumesc pentru raspuns!

Nu am fost prea explicita. Intre noi si vecin este un gard betonat, pe care am vrea sa-l mai inaltam cca. 80 cm, cu panouri din alt material. Este necesar acordul vecinului, pt. ca, banuiesc, de autorizatie nu poate fi vorba, deoarece gardul exista deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurare gard Danmorar82 Danmorar82 Buna ziua, In jurul blocului nostru avem un gard cu fundatie de beton si plasa de sarma care are nevoie de restaurare. Suntem o asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie gard petrut12 petrut12 Bună ziua! Îmi trebuie autorizație de construcție ,dacă am reparat gardul?Adica aveam fundația turnata cu stalpi din teavă și placi de metal ,am dat ... (vezi toată discuția)
Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)