avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am castigat un proces in contencios administrativ. De ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am castigat un proces in contencios administrativ. De la ce data curge termenul in care pot cere despagubiri?

Am castigat un proces in contencios administrativ. Vreau sa stiu de la ce data curge termenul in care pot cere despagubiri morale si materiale, de la prezentarea minutei sau de la comunicarea hotararii? Care este termenul in care pot cere despagubiri? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Proces daune morale si materiale Victor0101 Victor0101 Buna ziua, Am avut un preces pe contencios administrativ cu Primaria in care am castigat la recurs la Curtea de apel unde am primit si cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Minuta in civil - curge termen pentru calea de atac sau nu? laviniacamelia laviniacamelia Buna ziua, dragi colegi! Asa cum arata si titlul, am o dilema privitoare la valoarea pe care o are semnarea de primire pentru minuta hotararii in civil, ... (vezi toată discuția)
Daune morale contencios administrativ sjmisss sjmisss in 2010 am fost exmatriculat din scoala de ag politie campina pt nepromovarea unui examen, iar in 11 februarie 2011 am castigat la curtea de apel cj recursul ... (vezi toată discuția)