Buna ziua as dori si eu legea cu nr art tot de la un jurist.pt intrarea si scara blocului.mentionaz bloc de proprietati avand in vedere ca am fost batuta pt ca am alungat niste tigani de pe scari iar jandarmeria a spus ca i loc public.multumesc pt raspuns azi 3 august 2017 pt ca maine dimineata sunt la sectie sa fac plingere si vreau sa stiu eu legea.cu stima
Scara blocului de locuit in comun reprezinta parte comuna
Fiind vorba despre imobil de locuit in comun ,partea comuna din imobil nu este loc public,fiind accesibil locatarilor din acel imobil
Pentru a va informa temeinic studiati dispozitiile L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dispozitii pe care le gasiti in rubrica Documente utile sau direct la sectiunea asociatii de proprietari/locatari
Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara poate prevedea programul de liniste in imobil,modalitatea de acces in partea comuna de imobil=interfon si alte reguli de respectat de catre locatari
Spatiu public
ikoltac
Bună ziua,
Asociația de proprietari are o nelămurire: scara interioară din imobil, respectiv scara exterioara de la scara blocului spre trotuar sunt ... (vezi toată discuția)