Buna ziua, in 2015 am luat somaj in aprilie -decembrie si in lunile iulie, octombrie si decembrie sume de 100, 300 si respectiv 77 lei s-au obtinut aceste venituri pe baza unui contract de prestari servici ocazionale, adica sondaje de opinie realizate intr-o zi din luna pe care am fost renumerata atunci...in adeverinta sunt trecuta cu activitati prestate ocazional....
anul trecut mi-a venit de la somaj sa demonstrez de unde sunt acele venituri, am depus dosarul, au zis ca este in regula..
acum dupa un an -365 zile - a venit somatie de plata ca veniturile sunt pana in 500 lei conform indicatorului social de referinta, iar cica contractul meu se incadreaza la conventie civila conform art 44 lit q...adica suspendarea somajului conform unui contract pe o perioada mai mica de 12 luni...
va rog sa ma ajutati daca pot sa ii dau in judecata, daca legea este de partea mea sau sa platesc somajul din valoarea ...
Somaj
standan54
In ce conditii poti sa lucrezi atunci cand esti somer. Poti lucra cu contract de mandat sau conventie civila de prestarii servicii in cazul in care venitul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj
fanige
Am un contract de mandat cu o firma broker asigurari din 2014, iar pe anul trecut am realizat venituri sub valoarea indicelui social de referinta.
Am ... (vezi toată discuția)