avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita .
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita .

In luna mai 2017 un executor judecatoresc sa prezentat la domiciliu meu ( acesta apartinea unui dintre parintii mei ) pt a pune in aplicare silita o eliberare a unui teren ( ingrantuire ) inpotriva parintelui meu propietar . La ziua , ora prezentarii propietarul ( tatal meu ) nu locuia la acea locatie ACOLO locuind doar eu ( TATA locuia la alta adresa ... propietate ). Executorul a patruns fortat fiind insotit de 8-10 jandarmi ( ca sef avand un locotenent care dupa acest incident si-a dat demisia si a disparut din tara ). Unde negasindul pe tatal meu , ma obligat sa parasesc propietatea sa merg dupa el ....si in acest timp au luat ( sustras aparatura electonica ....valorand peste 500 mil in lei vechi ...aceasta apartinandu-mi mie si nu parintelui meu ) . Nu a fost insotit de politia locala (din acea localitate ...ei nefiind anuntati ) . La venirea tatalui meu mie nu mi-au permis sa ma apropii ( fiind incadrat ...mai corect spus ...retinut ....privat de libertate de jandarmi ) . Au stabilit hotare , au facut un gard de sarma unde si cum au vrut neluand in calcul nici actul si nici titlul de propietate si la sfarsit prin amenintari ( ca intra in casa ) l-au obigat pe tata sa semneze hartiile lor . Dupa care..... sa vedem 1 august 2017 primim instintare ca trebuie sa platim suma de 36-37 mil (3700 lei) ca executare silita . Astazi 03-08-2017 l-am trimis pe tatal meu sa ii plateasca
suma direct la biroul sau . Aici afland ca eu mi-am dat seama de lucrurile sustrase ii solict informatii ce si cum ( il invita la un whisky si ii spune ca el renunta la comisionul sau si intr-o zi va veni la el sa bea inpreuna o sticla de vin de casa inpreuna ) . CE SE INTAMPLA AICI ? CE URMARESTE ? Eu nu am mers la politie pt a nu il baga la apa pe tata , dar dupa cum cred acesta are de gand sa revina a doua oara pt a ridica lucruri ...suma sau paguba adusa mie personal care nu are treaba sau a face cu tata se ridica la sute de milioane ....CE POT FACE IN ACEST CAZ ? ABUZ DE PUTERE . JANDARMUL SEF ( LOCOTENENTUL ) ISI DA DEMISIA SI DISPARE DIN TARA ( DUPA SPUSELE EXECUTORULUI ) .....CE SOLUTII SUNT ? LEGALE ?
Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
KOSH79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:08, 4 August 2017
Formulați contestație la executare si suspendarea executarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune ionela1965 ionela1965 Buna seara, va rog sa-mi spuneti cum pot iesi din indiviziune dupa succesiunea facuta dupa moartea mamei in urma cu 3 ani, suntem 3 frati si tatal , fratii nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament wiley_boss88 wiley_boss88 Buna seara. Am si eu urmatoare problema la care as dori ajutor din partea dumneavoastra Parinti mei sau despartit in urma cu 5 anii ,iar dupa divort mama cu ... (vezi toată discuția)
Executare silită pensie de întreținere cerută de părintele la care minorul nu mai vrea să locuiască. este corect? Evelyn 10 Evelyn 10 Va rog sa mă ajutați ca să inteleg cum este legea. Baiatul a stat la mama după divorț. Cum a împlinit 15 ani din cauza neglijetei si agresiuni fizice si ... (vezi toată discuția)