In luna mai 2017 un executor judecatoresc sa prezentat la domiciliu meu ( acesta apartinea unui dintre parintii mei ) pt a pune in aplicare silita o eliberare a unui teren ( ingrantuire ) inpotriva parintelui meu propietar . La ziua , ora prezentarii propietarul ( tatal meu ) nu locuia la acea locatie ACOLO locuind doar eu ( TATA locuia la alta adresa ... propietate ). Executorul a patruns fortat fiind insotit de 8-10 jandarmi ( ca sef avand un locotenent care dupa acest incident si-a dat demisia si a disparut din tara ). Unde negasindul pe tatal meu , ma obligat sa parasesc propietatea sa merg dupa el ....si in acest timp au luat ( sustras aparatura electonica ....valorand peste 500 mil in lei vechi ...aceasta apartinandu-mi mie si nu parintelui meu ) . Nu a fost insotit de politia locala (din acea localitate ...ei nefiind anuntati ) . La venirea tatalui meu mie nu mi-au permis sa ma apropii ( fiind incadrat ...mai corect spus ...retinut ....privat de libertate de jandarmi ) . Au stabilit hotare , au facut un gard de sarma unde si cum au vrut neluand in calcul nici actul si nici titlul de propietate si la sfarsit prin amenintari ( ca intra in casa ) l-au obigat pe tata sa semneze hartiile lor . Dupa care..... sa vedem 1 august 2017 primim instintare ca trebuie sa platim suma de 36-37 mil (3700 lei) ca executare silita . Astazi 03-08-2017 l-am trimis pe tatal meu sa ii plateasca
suma direct la biroul sau . Aici afland ca eu mi-am dat seama de lucrurile sustrase ii solict informatii ce si cum ( il invita la un whisky si ii spune ca el renunta la comisionul sau si intr-o zi va veni la el sa bea inpreuna o sticla de vin de casa inpreuna ) . CE SE INTAMPLA AICI ? CE URMARESTE ? Eu nu am mers la politie pt a nu il baga la apa pe tata , dar dupa cum cred acesta are de gand sa revina a doua oara pt a ridica lucruri ...suma sau paguba adusa mie personal care nu are treaba sau a face cu tata se ridica la sute de milioane ....CE POT FACE IN ACEST CAZ ? ABUZ DE PUTERE . JANDARMUL SEF ( LOCOTENENTUL ) ISI DA DEMISIA SI DISPARE DIN TARA ( DUPA SPUSELE EXECUTORULUI ) .....CE SOLUTII SUNT ? LEGALE ?