AM o nelamurire in legatura cu reducerea acordata anilor lucrati in grupa a doua. Pe adeverinta eliberata de societatea unde am lucrat sunt bifati 3 ani si 6 luni. Nu stiu daca si stagiul de cotizare se reduce sau trebuie sa am tot 31 de ani. Acum am 14 ani lucrati in gr a 2-a si 14 ani si ceva in conditii normale. Anul nasterii este 1958, cat este stagiul complet de cotizare in aceste conditii? Va multumesc!:)
Intrati pe site-ul lapensie.ro si veti gasi acolo toate raspunsurile la problema dvs.
Sunt niste casute pe care trebuie sa le completati cu data nasterii, sexul si conditiile de munca, ex. grupa, etc. si in functie de datele introduse veti gasi, repet, raspunsul cautat.
Mult succes !
Acolo imi calculeaza stagiul complt de cotizare 31 de ani, ca si cum as fi lucrat toti anii in conditii normale de munca. Aici este nelamurirea mea, daca se micsoreaza si stagiul complet de cotizare cu 3 ani si 6 luni.
Pensionare
Petrudert
La ce varsta poate beneficia de pensie o persoana de sex feminin nascuta la 17.03.1958 , vechime efectiva 34 ani , din care 14 ani grupa a-II-a ?
Dar ... (vezi toată discuția)