avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... stagiul complet de cotizare pensie limita de varsta cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

stagiul complet de cotizare pensie limita de varsta cu 14 ani lucrati in grupa a 2-a.

AM o nelamurire in legatura cu reducerea acordata anilor lucrati in grupa a doua. Pe adeverinta eliberata de societatea unde am lucrat sunt bifati 3 ani si 6 luni. Nu stiu daca si stagiul de cotizare se reduce sau trebuie sa am tot 31 de ani. Acum am 14 ani lucrati in gr a 2-a si 14 ani si ceva in conditii normale. Anul nasterii este 1958, cat este stagiul complet de cotizare in aceste conditii? Va multumesc!:)
Cel mai recent răspuns: vera58 , utilizator 17:25, 4 August 2017
Precizati:
Luna nasterii(femeie).
luna februarie, femeie.
Intrati pe site-ul lapensie.ro si veti gasi acolo toate raspunsurile la problema dvs.
Sunt niste casute pe care trebuie sa le completati cu data nasterii, sexul si conditiile de munca, ex. grupa, etc. si in functie de datele introduse veti gasi, repet, raspunsul cautat.
Mult succes !
Acolo imi calculeaza stagiul complt de cotizare 31 de ani, ca si cum as fi lucrat toti anii in conditii normale de munca. Aici este nelamurirea mea, daca se micsoreaza si stagiul complet de cotizare cu 3 ani si 6 luni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stagiul complet este de 31 de ani si este indeplinit.
Reducerea este de 3 ani, din 61

Alte discuții în legătură

Pensionare Petrudert Petrudert La ce varsta poate beneficia de pensie o persoana de sex feminin nascuta la 17.03.1958 , vechime efectiva 34 ani , din care 14 ani grupa a-II-a ? Dar ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de virsta alan_ar06@yahoo.com alan_ar06@yahoo.com doamna nascuta la 30 07 1958, a lucrat 32 de ani si 6 luni, din care 14 ani in gr 2 si cond. deosebite,... cind poate iesi la pensie ptr limita de virsta? va ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca popesculili2003 popesculili2003 ce reducere la pensie are o persoana care are o vechime totala in munca de 31 ani din care in grupa II de munca este de 11 ani,6 luni ? (vezi toată discuția)