In dosarul pe care urmeaza sa-l depun pentru obtinerea unui duplicat al diplomei de bacalaureat, trebuie sa fac o cerere si o copie legalizata dupa certificatul de nastere. Celelalte acte le am.
Problema este ca dupa ce am terminat liceul m-am casatorit.
Doresc sa stiu urmatoarele:
1. cererea pe care o adresez directorului liceului pt eliberarea unui duplicat o fac cu numele prin casatorie sau cu cel vechi si scriu in paranteza numele actual?;
2.trebuie sa depun copie legalizata si dupa certificatul de casatorie?
In lista actelor pt dosar scrie copie certificat de nastere/casatorie.
Multumesc.
Cererea se face cu numele actual...fosta....si copie simpla dupa certificatul de nastere (ca sa se vada cum va numeati pe numele de fata). Pe diploma se vede fotografia...nu inteleg de ce ar trebui si un certificat de casatorie...eventual trebuie o copie dupa noul buletin, cel cu numele de dupa casatorie.
Certificatul de casatorie va fi necesar acolo unde veti folosi duplicatul dupa diploma.
Dupa casatorie nu mi-am schimbat numele familie, insa am luat si numele de familie al sotului.
Trebuie sa depun copie legalizata si dupa certificatul de casatorie? O copie simpla nu este suficienta?
In lista actelor necesare este specificat: copie legalizata dupa certificat de nastere/casatorie.