avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere

Buna seara! As avea o intrebare deci am 17 ani si mam nascut in ukraina sunt cetatean strain. Locuiesc in romania de mai multi ani de Cand mama mea sa casatorit cu talal meu vitreg. La 14 am primit un permis de sedere. Acuma am 17 ani dar de un an am venit de acasa fiind ca nu ma intelegeam cu maica mea ,acum este un an ca stau la prietenul meu si nu am nici un document la mine toate is la parinti mei si o sami expire permisul de sedere acuma in 23 cand o sa implinesc 18 ani si nu stiu ce ar trebuie sa fac ca maica mea nu prea vorbeste cu mine atata mia zis ca trebuie sa plec in ukraina si acolo trebuie sa mi le rezolv documentele dar nimic mai mult. Nu stiu ce ar trebuie sa fac si cana ár trebuii sa plec din tara inainte sa implinesc 18 cu cateva zile sau pot sa rezolv ceva si in romania in privinta asta. Mama nu vorbeste cu mine nu ma ajuta cu nimica ce ar trebuii sa fac unde sa ma duc de cine sa ma interesez depres asta.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 08:35, 4 August 2017
Bună ziua,

Cei care se ocupă de astfel de situații sunt cei de la Inspectoratul General pentru Imigrări. Sunați sau, dacă aveți cum, mergeți la un Birou pentru imigrări [ link extern ]

Succes,
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2017
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de romania Benzerga Benzerga Care este cea mai simplă si rapidă formă de viză pe care o poate obține un cetățean algerian casatorit cu o româncă? Ce acte îi trebuie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Deci am fost prins pe un drum dintre două sate alături de 2 ... Alinfrd Alinfrd Deci am fost prins pe un drum dintre două sate alături de 2 prieteni eu nu aveam permis de conducere dar prieteni mei da, când m a oprit poliția le am zis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt o fata de 18 ani, m-am mutat la iubitul meu cand ... Oni123.5 Oni123.5 Bună ziua sunt o fata de 18 ani mam mutat la iubitul meu cand aveam 15 ani iar acuma când am împlinit 18 ani am fost data afara din casa eu am fost angajata ... (vezi toată discuția)