avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despagubiri la 23-25 zile de îngrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despagubiri la 23-25 zile de îngrijiri medicale

Ce suma as putea cere la 23-25 zile de îngrijiri medicale.am fost victima unei agresiuni(lovit la picior,cap,și fractura piramida nazala).
Cel mai recent răspuns: Marynela85 , utilizator 15:53, 4 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita daune materiale constand in toate cheltuielile prilejuite cu acest eveniment si daune morale pe care le apreciati in functie de consecintele negative pe care le-ati suferit pe plan profesional, familial etc in urma acestui eveniment.
Va multumesc
Sa pastrati toate actele medicale si dovada tuturor cheltuielilor(facturi,chitante).
Ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala s1924 s1924 Buna seara. In urma cu o zi am fost victima unei agresiuni care s-a soldat cu fractura de piramida nazala + un ochi umflat si o vanataie pe piciorul drept cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporală ADRIANN2017 ADRIANN2017 BUNA ZIUA,va rog sa imi raspundeti:daca un tip ma lovit cu pumnul in gura si mi-a spart buza din dreapta jos si un dinte de sus din fata,cam cati bani a-s ... (vezi toată discuția)
Accident alin2314 alin2314 am avut un accident in care am fost lovita pe trecerea de pietoni de un motociclist. am fracturi la piciorul stang,piramida nazala, 2 coaste rupte ,dijunctie ... (vezi toată discuția)