avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intarziere la portarea numerelor dintr-o retea in alta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intarziere la portarea numerelor dintr-o retea in alta

Buna ziua! Speta mea este in felul urmator: am facut o cerere de portare dintr-o retea in alta! Am semnat contractul de portare si abonament cu noul furnizor care s-a angajat ca in maxim 4 ore sa am numerele de telefon functionale(acestea imi trebuiau pentru un dispecerat de taxi) !
Din cauza faptului ca portarea a tinut patru zile de la momentul semnarii contractului pana la momentul cand efectiv au inceput sa mearga am avut pierderi de clienti foarte mari(pe un singur numar aveam 400 de apeluri zilnice pentru comenzi taxi) cat si pierderea unor masini care au plecat la alt dispecerat.
Dupa 2 zile am avut surpriza sa constat ca unul din cele doua numere nu mai functiona iar celalalt puteam sa apelez dar nu puteam sa primesc apeluri. Au trecut 2 zile pana cand cineva de la noua societate de tellefonie mi-a spus ca trebuie sa schimb sim-urile, si mi le-a schimbat.
Acum societatea a pierdut aproape 120 de clienti fideli si am reinceput sa investim in publicitate ca sa ne revenim!
Ce poate societatea sa faca sa obtina despagubri? Mentionez ca avem inregistrate 3 plangeri la operatorul de telefonie mobila fara raspuns si 5 numere de sesizari telefonice fara raspuns!
As vrea sa obtin despagubiri, si as dorii sa stiu daca mai exista spete in acest sens!
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:30, 4 August 2017
verificati si la furnizorul donor cand a "eliberat" numerele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa portare. doi operatori pentru acelasi numar? Florin2404 Florin2404 Buna ziua. In martie 2023 am depus o cerere de portare catre Orange SA, avand furnizorul donor Orange Romania Communications SA (pe scurt OROC, fostul Telekom ... (vezi toată discuția)
Apelurile catre 112 nu apar in listingul de convorbiri marlenn marlenn as dori sa stiu daca e normal si legal sa nu apara in listingul de convorbiri de pe o retea mobila (doar una) apelul catre 112, indiferent ca apelul a fost ... (vezi toată discuția)