Salut, se da urmatoarea situatie:
In anul 2015 am infiintat un SRL, dar la sf anului i-am suspendat activitatea.
Acum doresc sa-i redeschid activitatea si am nevoie de urmatoarele informatii
- ce anume exact trebuie sa ma prezint la onrc
- cat dureaza toata actiunea
- costul actiunii
Mai doresc sa modific si codun CAEN al societatii, ai intervin iar urmatoarele intrebari: ce, cum, cat?
Se intocmeste o decizie a asociatului unic, prin care se hotaraste reluarea activitatii, precum si adaugarea unor obiecte de activitate secundare. Se depune actul constitutiv actualizat, precum si declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte ce activitati veti desfasura de acum inainte (autorizate de registru). De preferat ar fi sa faceti doua dosare separate, mai intai reluarea activitatii, asteptati sa se admita si sa ridicati actele, apoi modificarea obiectelor de activitate, intrucat decizia cu privire la obiecte se publica in Monitorul Oficial si poate creste costul. Taxele sunt aproximativ 200 de lei.
Adaugare cod caen
adina.s
Buna ziua,
Am o firma cu un singur domeniu de activitate si vreau sa adaug unul sau mai multe domenii (coduri CAEN). As dori sa stiu ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Caen
szture
Buna ziua,
La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)