avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Intoarcere in tara minor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Intoarcere in tara minor

Exista vro cale prin care il pot trimite pe fratele meu de 17 ani si 10 luni in Romania singur fara insotitor? Noi suntem in Germania si el nu are inca Anmeldung facut fiind doar de cateva zile. El vrea sa se intoarca in tara si nu pot merge cu el.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:33, 5 August 2017
Minorii cetateni romani au dreptul sa intre-n Romania, nu au voie sa iasa din Romania fara hartii din partea parintilor si insotitor adult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie wizz: uk-romania florin97 florin97 Am 17 ani si bilet de la wizz din Londra catre Timisoara. O sa am vreo problema cand ajung in tara sau cand plec de aici? (vezi toată discuția)
Trecere granita minor neinsotit horia85 horia85 Buna seara, Cu speranta ca am postat intrebarea in forumul potrivit, voi incepe prin a mentiona ca peroana in cauza sunt eu. (minor, 17 ani ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din anglia pentru o săptămână mihaipop123 mihaipop123 Buna ma numesc Mihai si am 15 ani si as dori sa merg acasa in Romania pentru o saptamana singur si as dori sa stiu daca se poate si daca da de ce documente am ... (vezi toată discuția)