avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum aflu de lichidatorul unei firme inchisa in2002
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum aflu de lichidatorul unei firme inchisa in2002

Cum pot sa aflu de lichidatorul unei fieme inchisa in 2002.Poate ei sa-mi elibereze adeverinta de vechime pentru perioada cotizarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 5 August 2017
In masura in care arhiva firmei la care ati lucrat se afla la lichidator, acesta poate suplini orice atributii ale administratorului, inclusiv eliberarea de adeverinte.
Despre ce societate este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pensie de la firma lichidata eugenbulai eugenbulai Pe lângă serviciul de bază, între 1998 și 2002 am mai lucrat la o firmă cu sediu în Suceava, lichidată în 2007. Îmi trebuie o adeverință cu sumele ... (vezi toată discuția)