avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma ...

Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de la o societate comerciala care "a disparut de pe radar". Este vorba de SC BLACK SEA SHIPYARD ROM SA despre care am putut afla doar ca a fost radiata din Registrul Comertului. Cum imi pot procura adeverintele necesare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 4 Martie 2021
Arhiva trebuie sa fi fost preluata de o firma specializata in arhivare din judetul dvs. Gasiti astfel de firme pe internet.
SC BLACK SEA SHIPYARD ROM SA a avut sediul in Bucuresti si probabil a fost radiata din Registrul Comertului acolo la Bucuresti...
Despre ce perioada este vorba?
Firma infiintata in 1992. Sediu in Bd.Iuliu Maniu. Punct de lucru Constanta-sediu str.Stefan Cel Mare 44blM16ap.94. Eu am lucrat intre 1993 si 1998. A fost radiata in 06.06.2001.
Daca perioada nu este mentionata in carnetul de munca , va puteti adresa ITM-ul , fie celui din Bucuresti , fie celui din Constanta pentru eliberarea adeverintei de vechime in munca.

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)