avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma ...

Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de la o societate comerciala care "a disparut de pe radar". Este vorba de SC BLACK SEA SHIPYARD ROM SA despre care am putut afla doar ca a fost radiata din Registrul Comertului. Cum imi pot procura adeverintele necesare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 4 Martie 2021
Perioada lucrata este mentionata in C.M. dar vreau adeverinte pentru salarii brute,ore de noapte si grupa a ||-a de munca. Pentru ASTEA am nevoie sa gasesc arhiva firmei...!
BLACK SEA SHIPYARD ROM SA nu figureaza cu Administratori judiciari / Lichidatori judiciari/ Lichidatori la ONRC, astfel va fi foarte greu de obtinut asa ceva... poate doar o actiune in instanta.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)