avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... banii pentru proba de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

banii pentru proba de lucru

BUNA..am o intrebare...am fost in proba de lucru la un magazin(lucrator comercial) timp de 10 zile,,in aceste 10 zile am lucrat precum un angajat, program de la 10-20, timp in care puteam sa ma hotarasc daca raman sau nu la locul de munca respectiv..am decis ca nu raman...maine e data de 30..seful a zis la plecarea mea de acolo...ca banii ii voi primii in data de 30 sept...as dorii sa stiu daca ii voi primi, daca ar putea sa nu mi dea avand in vedere ca eu nu am semnat nici un C.I.M.si nu am lasat nici un act doveditor.am doar martori oculari care au stiut ca merg la munca acolo...astept raspunsuri..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 23:44, 29 Septembrie 2009
Buna seara.
In acest caz totul depinde doar de buna intentie a angajatorului de a va plati zilele lucrate in unitate atata timp cat nu a-ti semnat un contract. Va urez succes!
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte tzusca tzusca Firma pentru care am lucrat vrea sa ma dea in judecata pentru un prejudiciu de 1600 lei creat de fosta colega.Am primit acasa o comunicare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul otonel otonel Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal. A lucrat ... (vezi toată discuția)
Demisie fara perioada de preaviz MPSimona MPSimona Buna ziua, Am o problema delicata. Lucrez intr-o firma de 1 an si cateva luni. In CIM sunt lucrator comercial. Am o sefa (director magazin) cu care nu ma ... (vezi toată discuția)