avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu

Bună seara,
Se poate recupera timbrul de mediu dacă nu mai am contractul de vânzare -cumpărare în original? Îl am doar tradus în limba română și legalizat.

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta de la proprietar aflat in strainatate kpas2005 kpas2005 buna ziua! In cazul unei tranzactii de vanzare_cumparare al unei locuinte ,cand vanzatorul nu se poate deplasa in romania ,este posibil sa dea o procura unei ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare TurcuOvidiu TurcuOvidiu Buna ziua, Doresc sa imi recuperez banii dati pe prima inmatriculare si apelez la ajutorul dumneavoastra. In acest sens sunt interesat de toate actele ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)