avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tatal meu a decedat ,avea contract de vanzare cumparare cu clauze de la parinti lui.mama lui traieste.sunt de 9ani plecata din tara.mostenesc ceva de la tatal meu?
Cel mai recent răspuns: mnedeloiu9 , utilizator 11:49, 6 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu mai are copii si nici nevasta, mosteniti tot ce avea in proprietate.
Trebuie sa acceptati mostenirea in termen de 1 ani de la deces.
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
gi-jane2, moderator
Suntem 2 surori.parinti erau divortati .TATAL nu s-a mai recasatorit. Certificatul DE deces si contractele SUNT LA sora tatalui meu nu ni le dau. Stiti cumva ce este DE facut? VA multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral urmat de vanzare -cumparare cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Vroiam sa va intreb a cat parte din mostenire imi revine in urma vanzarii unui teren la tara in urmatorul caz: -parintii mei au divortat cand ... (vezi toată discuția)
Succesiune si mostenitori covadonga covadonga Buna ziua.am o problema de rezolvat si nu stiu unde sa ma duc mai intai.tatal meu si bunica mea(mama tatalui)au cumparat impreuna o garsoniera in anul ... (vezi toată discuția)
Testament/situatie familiala emiliapana emiliapana Buna ziua, Parintii mei au fost casatoriti legal si au divortat la 1 an de la nasterea mea. In acel moment s-a facut partajul bunurilor iar eu am fost ... (vezi toată discuția)