avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum pot intra in posesia deciziei de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum pot intra in posesia deciziei de divort

buna ziua sper sa postez bine aici . sunt cetetean moldovean sotul meu este roman si a divortat de mine fara sa ma anunte specific ca nu mai traiam fizic impreuna de 2 ani la instranta a spus ca nu stie nimic de mine acum ma intereseaza daca pot si cum sa intru in posesia deciziei de divort specific ca nu sunt in romania pot cumva sa o primesc online? sau trebuie neaparat personal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca cunoasteti nr sentintei si a dosarului in care a fost pronuntata precum si instanta unde s-a judecat puteti trimite o cerere scrisa prin care sa solicitati comunicarea unui exemplar legalizat.Eventual sunati inainte la arhiva instantei si solicitati date suplimentare.Succes.
da cunosc nr de dosar si locul dar nu stiti se poate online ?pt ca eu nu sunt in tara
Nu se poate online,se comunica prin posta la adresa indicata de dvs.In cel mai fericit caz online se poate sa achitati taxa de timbru in cuantum de 5 ron pt fiecare exemplar.
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
ms mult o zi buna
Daca vreti legalizata hotararea puteti angaja avocat fara a fi necesar sa veniti in tara.
Trebuie platita si o taxa judiciara de timbru pentru legalizare.

Fara taxa nu o puteti primi legalizata.

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Cum obtin decizia de divort krinregal krinregal divortul s-a desfasurat in urma cu 2 ani eu neprezentandu-ma la nicio audiere fiind plecata din tara,si momentan locuiesc in alta tara,doresc sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)